Чорноморський жіночий клуб представив проект «Діти хочуть миру» на вуличному фестивалі в Гемайндепарку

Чорноморський жіночий клуб представив проект «Діти хочуть миру» на вуличному фестивалі в Гемайндепарку

14 вересня 2024 року представники Чорноморського жіночого клубу представили два волонтерських проекти «Діти хочуть миру» та «Роз’єднані війною – об’єднані любов’ю» на вуличному  фестивалі в Гемайндепарку, який відбувся в районі Ланквіц в Берліні.

Відвідувачам та учасникам фестивалю волонтери проекту «Діти хочуть миру» розповіли про реалізацію проекту в минулі роки, про мету проекту та потреби для реалізації наступного етапу цього проекту.

Серед відвідувачів фестивалю було багато українців, які знайшли тимчасовий прихисток в Берліні в районі Ланквіц. Українські жінки цікавились проектом «Діти хочуть миру» та пропонували свою допомогу у організації наступного етапу проекту. Також деякі німецькі організації були зацікавлені у подальшій співпраці стосовно організації заходів для дітей українських військових, які приїдуть в Берлін в рамках проекту «Діти хочуть миру».

Разом з цим, відвідувачі фестивалю доєднались до реалізації маленьких мрій шести родин військовослужбовців з Одещини. Про свої мрії родини поділились під час проекту «Роз’єднані війною – об’єднані любов’ю».

Також в рамках вуличного  фестивалю в Гемайндепарку організації, які працюють з дітьми та молоддю, представляли свої програми та проводили майстер-класи для дітей і підлітків. Від Чорноморського жіночого клубу на ярмарці були представлені українські обереги, виготовлені волонтерками з Одещини: вибійка, янголи, ляльки-мотанки та інше.