ПРОЕКТ «ПІД ДАХОМ БУДИНКУ МОГО»

Цей проект є частиною великого європейського проекту «На шляху до реформ житлового сектора: підвищення потенціалу об’єднань власників житла в Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні».

Громадська організація «МАМА-86-Одеса» разом з партнерами: громадською організацією «Енергійна країна», Асоціацією «Одеський Житловий Союз» та КП «Одеська обласна енергозберігаюча компанія» розпочали реалізацію проекту «Під дахом будинку мого». Цей проект є частиною великого європейського проекту «На шляху до реформ житлового сектора: підвищення потенціалу об’єднань власників житла в Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні».

Мета проекту: Підвищення потенціалу об’єднань власників житла в забезпеченні належного управління житлом, енергозберігаючій санації та без бар’єрного житла в багатоквартирних будинках в Одеській області.

Проект «Під дахом будинку мого» допомагає мешканцям будинків в організації ефективного управління житлом.
В рамках проекту вже створений і функціонує «Одеський Ресурсний Центр для ОСББ», фахівці якого надають консультаційну допомогу та поширюють інформацію про організацію і функціонування ОСББ. Ресурсний центр працює з понеділка по четвер з 10.00 до 13.00 години за адресою м. Одеса, вул. В.Терешкової, 15, оф. 107. Також Одеський Ресурсний Центр надає регулярні консультації по телефону «гарячої лінії» (048) 784-04-39.

Проект також спрямований на:
– підвищення знань та обізнаності громадян у питаннях прав власності на майно та основних принципів створення і діяльності ОСББ;
– посилення потенціалу власників житла та їх об’єднань в організації ефективного управління житлом;
– поліпшення взаємодії між громадськими організаціями та органами влади на національному, регіональному та місцевому рівнях;
– виявлення можливостей для здійснення енергоефективних заходів в житловому фонді, підвищення знань у проведенні енергоефективної санації в житлових будівлях;
– покращення законодавства у сфері управління житлом і його енергоефективної санації;
– активізацію участі громадських організацій та ОСББ у прийнятті рішень у сфері управління житлом;
– напрацювання перспективних напрямків для підтримки національних реформ у житловій сфері з метою розвитку багаторівневого управління та зміцнення об’єднань власників житла.

Контакти партнерів:

Громадська організація «МАМА-86-Одеса»
Слесаренок Світлана Федорівна
моб.телефон: +38(067) 4411736
e-mail: slesarenok@ukr.net
Громадська організація «Енергійна країна»
Лейвіков Сергій Маркович
моб.телефон: +38(067) 559 05 74
e-mail: ek.ua@i.ua
Асоціація «Одеський Житловий Союз»
Мальнев Євгеній Павлович
моб.телефон: +38(050) 4547888
e-mail: odhu@ukr.net